**** OTV Nieuwjaarsreceptie zondag 19 januari 2020 aanvang 13:00 uur uiteraard in de Platte Vonder Someren - Eind **** De eerst volgende Praatavond is op maandag 10 februari om 20:00 uur

AUTO SPORT CLUB BOXMEER E.O.

ASC boxmeerHet doel van de Auto Sport Club Boxmeer e.o. is het bijeenbrengen van mensen met dezelfde interesse en passie voor automobielen. Hierbij is het merk en leeftijd van de auto van ondergeschikt belang. Dit kunnen klassieke auto’s zijn, maar ook de nieuwste modellen. Om deze mensen in een gezellige sfeer samen te brengen worden er regelmatig toerritten, technische dagen en excursies georganiseerd. 

Daarnaast is de Auto Sport Club Boxmeer e.o. ook de organisator van de internationaal bekende ''Oost Brabant Rit'' welke eens per jaar wordt verreden. Een rit welke een lange historie kent en daarmee een van de oudste ritten van Nederland is.

Historische Opel Club Nederland

HOCNbkleincDe Historische Opel Club Nederland (HOCN) is eind 1994 ontstaan door een fusie van de twee Opel oldtimerclubs in Nederland, die ieder daarvoor al meer dan 10 jaar actief waren op het gebied van historische Opels. De club telt thans meer dan 1000 leden en heeft onder haar leden een grote variatie aan oude Opels van begin vorige eeuw tot de jaren '90.

Het doel van de HOCN is het in standhouden van producten van het merk Opel, zoals naaimachines, fietsen, motorfietsen, koelkasten en auto's, waarbij het zwaartepunt ligt op personen- en bedrijfsauto's ouder dan 20 jaar.

Diverse malen per jaar worden clubbijeenkomsten georganiseerd verspreid over het gehele land. Daar kunnen leden andere leden leren kennen, onderdelen en informatie uitwisselen, gezellig samen zijn en hun oldtimer showen. Aan deze bijeenkomsten is meestal ook een toerrit verbonden.

OTV Brabant Limbu
rg

OTV logo kleur 250 roundO.T.V. Brabant Limburg is een gezelschap van en voor oldtimerliefhebbers. O.T.V. staat voor Old Timer Vriendenkring. Doelstelling van de meer dan 40-jarige O.T.V. is het rijden en in stand houden van oldtimers. Dit doet de O.T.V. door het organiseren van activiteiten, waarbij de oldtimer en onderlinge gezelligheid steeds centraal staat. Een oldtimer bij de O.T.V. is een   automobiel die een bouwjaar moet hebben van voor 1 januari 1970. Alleen deze auto’s worden toegelaten tot onze activiteiten.  Alle automerken zijn welkom.

De activiteiten van de OTV Brabant Limburg bestaan uit jaarlijks een zestal toertochten door het Brabantse en Limburgse landschap. De nadruk ligt op gezelligheid, het genieten van de omgeving en van elkaars voertuigen.

De OTV werkt enkele keren per jaar mee aan goede doelen ritten. Bijv. voor Kans Plus in Someren en de zorgcentra Mariënburght in Budel en St-Jan Berchmanstehuis in Hamont (B).