**** Eerstvolgende Praatavond maandag 12 augustus dit is de alternatieve Praatavond, deze wordt gehouden bij "Hoeve Strobol"Strobolse Heidesteeg 10, 5491 RT, Nijnsel. Aanvang 19:30 uur. Partners zijn van harte welkom **** De eerstvolgende 2 Toertochten: 21 juli Triple Club Tour in Sambeek en zondag 28 juli OTV zomertoertocht met de start in Bakel ****

                                                          ASC boxmeer     HOCNbkleinc      OTV logo kleur 250 round

 

Van de Familie Langen uit Sambeek ontvingen wij de volgende uitnodiging. Uit onze enquête bleek, dat men voorstander was om één à twee keer per jaar samen met een andere club een toerrit te rijden. Onderstaande uitnodiging is geheel in lijn met de geuite wens. Daarom heeft het bestuur besloten om onderstaande uitnodiging te benoemen tot extra rit voor 2018.

Uitnodiging

Beste Leden van ASC Boxmeer, HOCN en OTV,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de rit op zondag 15 juli.

Vanaf 10:30 uur is de inloop met koffie, thee en iets lekkers aan de Grotestraat 97 te Sambeek, om ongeveer 11:30 uur zullen we starten vanaf dezelfde locatie.

Voor deze rit is géén deelnamebijdrage verschuldigd.

Het eindpunt van de rit zal op een andere locatie zijn in de buurt, waar tevens gelegenheid is om een hapje te eten voor wie daar behoefte aan heeft.

We gaan natuurlijk uit van goed weer en een grote opkomst waar gezelligheid voorop staat.

Veel plezier en tot zondag 15 juli.

Familie Langen

Informatie over de deelnemende clubs klik HIER