O.T.V. Lid worden.

Als U lid wilt worden van de O.T.V. vragen wij U vriendelijk om dit inschrijfformulier volledig in te vullen zodat de organisatie beschikt over de juiste gegevens van de leden. De gegevens zijn niet openbaar en alleen beschikbaar voor het bestuur van de O.T.V. Nadat u Inschrijfgeld (€ 7.00) en contributie (€ 25.00) heeft overgemaakt aan:

T.Jennissen OTV,
bankrekening nummer:
NL96 RABO 011 93 72 347

wordt u ingeschreven als lid.

 

HIER Leest u de voorwaarden welke verbonden zijn aan het lidmaatschap van de O.T.V. Brabant Limburg.

 

 


          OTV logo kleur 250 round

Opgericht in het najaar van 1974, is OTV Brabant Limburg een informele club van ongeveer 130 oldtimer vrienden uit Brabant en Limburg. Zij zijn de trotse bezitters van auto's van alle merken, met een bouwjaar van vóór 1 januari 1970. OTV (Oldtimer Vrienden Brabant en Limburg) is –zoals de naam al suggereert– een club van heel verspreid wonende oldtimerliefhebbers uit Noord-Brabant, Limburg en deels uit Gelderland.
 
Elke 2e maandag van de maand komen de leden bij elkaar voor een gezellige en informele Praatavond. Deze vindt plaats in Partycentrum “De Plattevonder” in Someren-Eind. O.T.V. organiseert zes keer per jaar een toertocht voor de leden. Deze tochten worden leden uitgezet.
Daarnaast worden ook regelmatig uitstapjes georganiseerd