O.T.V. lid worden

Word nu lid van O.T.V. Brabant Limburg en ontvang een Cadeaubon

Word nu lid van de gezelligste oldtimerclub van Zuidoost Nederland
en ontvang een cadeaubon.

Als u zich nu aanmeldt als lid van de O.T.V. Brabant Limburg krijgt u een cadeaubon, met deze bon kunt u gratis deelnemen aan een van onze gezellige en mooie toertochten.

Hoe werkt het? Via invullen van onderstaand Inschrijfformulier en betaling van €25.00 op rekeningnummer: NL96 RABO 011 93 72 347 t.n.v. M.E.D. Jennissen (dit is onze penningmeester), ontvangt u de persoonlijke lidmaatschapskaart, onze activiteitenkalender en de cadeaubon. Bij de volgende toertocht van uw keuze, meldt u zich bij de inschrijving tegen inlevering van de cadeaubon rijdt u gratis mee. Een leuke korting op uw lidmaatschap.

e

Panoramafoto
Jouw Oldtimer Avontuur begint hier.

Waarom lid worden van de O.T.V. Brabant Limburg?

Een goede en terechte vraag. Volgens de O.T.V. is en blijft de verbindende schakel bij de liefde voor oldtimers, het plezier om erin te rijden, ernaar te kijken, ernaar te verlangen als je er geen hebt. Het is een bekend feit dat plezier alleen maar groter wordt als je het deelt.
Op de O.T.V.-bijeenkomsten wordt natuurlijk veel over oldtimers gesproken, maar daarnaast zijn ook de normale onderlinge contacten belangrijk. Vaak blijkt dat leden of hun partners interesses delen die op een geheel ander vlak liggen, waardoor een bezoek aan de evenementen een extra dimensie krijgt. Niet voor niets staat de O.T.V. voor OldTimer Vriendenkring!
Dít maakt dat de O.T.V. méér is dan alleen een autoclub. De toekomst van de club wordt dan ook met vertrouwen tegemoet gezien, ook nu de overheid auto’s met brandstofmotoren wil opschonen naar anders soortige aandrijvingen. Willen wij er alles aan doen om dit rijdende industriële erfgoed te behouden.
Als je nu besluit lid te worden van de O.T.V. Brabant-Limburg vragen we je vriendelijk het onderstaande inschrijfformulier volledig in te vullen. De door jou ingevulde gegevens zijn NIET openbaar en alleen beschikbaar voor het bestuur van de O.T.V. Brabant-Limburg.
Na verzending van het formulier en het overmaken van de contributie (€ 25.00 per jaar) wordt je direct ingeschreven als lid.
De contributie dien je over te maken naar:

M.E.D. Jennissen
NL96 RABO 011 93 72 347

Inschrijfformulier