over de o.t.v. brabant-limburg

Over de O.T.V. Brabant-Limburg

Het bestuur en de leden van de Oldtimervriendenclub Brabant Limburg heet u van harte welkom op onze site.

Opgericht in 1974, is de OTV Brabant-Limburg een informele club van ongeveer 130 oldtimer bezitters uit Brabant en Limburg, waarbij gezelligheid voorop staat.. Zij zijn de trotse eigenaren van auto’s van allerlei verschillende  merken, van 40 jaar of ouder. De OTV (Oldtimervriendenkring Brabant en Limburg) is –zoals de naam al suggereert– een club van heel verspreid wonende oldtimerliefhebbers uit Midden en Oost Noord-Brabant, en Noord en Midden Limburg. Ook komen enkele leden uit Gelderland.

Iedereen die een oldtimer bezit, er een wil kopen of oldtimers een warm hart toedraagt, is welkom bij de O.T.V. Brabant-Limburg. Een oldtimer is naar regels van de O.T.V. een auto van 40 jaar of ouder.

De O.T.V. heeft tot doel het als oldtimerliefhebbers gezamelijk ondernemen van activiteiten zoals bijv. o.a. oldtimerritten rijden en onderling informatie en kennis uit te wisselen.
Om dit te bereiken willen we onze leden zoveel mogelijk ondersteunen bij het rijden, onderhouden, restaureren en conserveren van hun oude automobielen.
Verder willen we de kennis en expertise over deze auto’s die bij onze leden aanwezig is zoveel mogelijk verspreiden en delen binnen het clubverband.
Dit doen we door regelmatig activiteiten en evenementen organiseren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: tourritten, praatavonden, uitstapjes, meerdaagse buitenlandreizen en ondersteunen van oldtimer evenementen zoals Koffie, Kletsen & Klassiekers.

De leden worden op de hoogte gehouden via ons clubblad de O.T.V. Nieuwsbrief, via e-mail en deze website.

De grote diversiteit aan auto’s van allerlei verschillende merken en bouwjaren maakt de O.T.V. Brabant-Limburg uniek.

De illustraties op deze website komen voornamelijk van eigen leden, uit eigen archief en van sites die royaltyvrije foto’s aanbieden.